Laat ik me even voorstellen

Ik ben Mieke Boons, woon in Amsterdam maar ben opgegroeid in Brabant.
Jarenlang heb ik gewerkt als verpleegkundige in verschillende organisaties, in verschillende functies.
Door omstandigheden in mijn privé situatie en de hoge werkdruk werd mijn gezondheid op de proef gesteld. Dat was de reden om een andere weg in te slaan. Ik ging me opleiden in orthomoleculaire voeding, een lang gekoesterde interesse.

Je maakt nu eenmaal keuzes in je leven

In deze periode leerde ik het bedrijf kennen waar ik nu mee samen werk. Ik was op zoek naar natuurlijke voedingssupplementen en vond die hier.

Als enthousiaste gebruiker van deze hoogwaardige producten zag ik ook de manier van werken van dit bedrijf. Met een netwerkmarketing business concept. Helemaal nieuw was dit voor mij en was zeer onder de indruk van deze werkwijze. Eigen baas zijn, werken met gemotiveerde mensen, geen hiërarchie maar een win-win situatie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling sprak me enorm aan.

Met deze mogelijkheid zag ik ook hoe ik een blijvend inkomen op kan bouwen en niet meer afhankelijk hoef te zijn van anderen. Mijn eigen tijd in te kunnen delen en mijn eigen werkdruk bepalen.

Sinds een aantal maanden werk ik nu vanuit huis en kan anderen mensen helpen met hun gezondheid én ze tevens laten zien door op deze manier te werken je een hele nieuwe leefstijl kunt op bouwen.

Mijn uren zijn flexibel en ik bepaal zelf hoe mijn agenda eruit ziet. Hierdoor creëer ik meer tijd voor mijn gezin, familie en vrienden wat mij veel rust brengt.
Daarbij werk ik ook nog eens samen met gemotiveerde en enthousiaste mensen die mij veel energie geven. Ik voel me daardoor weer fit en energiek.

Spreekt dit je aan? Lees dan vooral verder.

GEZONDHEID, VRIJHEID EN FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID

Wordt dit ook de nieuwe keuze in jou leven?