Vraag nu aan: GRATIS E-BOOK voor een GEZOND, FIT EN ENERGIEK LICHAAM

GEZOND AFVALLEN VOOR EEN FIT EN ENERGIEK LICHAAM ZONDER UREN IN DE SPORTSCHOOL DOOR TE BRENGEN MET EEN BLIJVEND RESULTAAT

 

KUN JIJ ER BETER UITZIEN EN JE BETER VOELEN AL NA SLECHTS 9 DAGEN?    JA!

DE WEG NAAR EEN GEZONDE EN SLANKE VERSIE VAN JEZELF MERK JE AL NA 9 DAGEN.

Deze vliegende start is de eerste stap in je lifestyle change. Je begint met het schoonmaken van je darmen, een cleansing programma. Hét begin van de transformatie van je lichaam. Blijvend! Geen jojo effect en zonder  hele dagen in de sportschool door te brengen.

JE HOEFT ECHT GEEN UREN IN DE SPORTSCHOOL DOOR TE BRENGEN OM BLIJVEND AF TE VALLEN.

Gezond eten, voldoende bewegen en zorgen voor voldoende ontspanning is de basis. Bewust zijn van wat je eet is de sleutel tot succes. Dat is de weg naar een gezondere leefstijl. Je moet de goede en gezonde  gewoontes die je aan gaat leren blijvend aanpassen. Dat zal je helpen om op gewicht te blijven. Het moet zo gezegd in je systeem komen. Laat dit je kans worden om een normale gezondheid te stimuleren en te werken aan een fitter en slankere versie van jezelf. Het is echt niet moeilijk!! En….geen jojo effect meer….

 

JIJ VERDIENT HET MAXIMALE RESULTAAT. GELOOF IN JEZELF.

Je wilt  dolgraag van je overtollige kilo’s af maar je hebt geen tijd of zin om uren in de sportschool te zijn. Dat hoeft ook niet!

In mijn overgangsperiode ben ik ettelijke kilo’s aangekomen en ondanks alle mooie beloften van allerlei reclames lukte het me niet om die kilo’s kwijt te raken. Het frustreerde me. Ik deed mee aan allerlei programma’s in de sportschool. Steeds weer een ander programma want de kilo’s bleven maar aan me kleven. Dat was dus ook niet de oplossing.

Op fruit en water alleen verlies je wel wat kilo’s maar dat trekt je lichaam ook niet. Je komt veel mineralen, vitamines te kort waardoor flauw wordt en je je niet meer kunt concentreren. Dat was ook niet de bedoeling. Het werd slopend. Ik dacht dat ik zo goed bezig was en het resultaat bleef maar uit. Heel veel eenzijdige diëten zag ik voorbij komen maar gelukkig kon ik die weerstaan. Ik was als de dood voor het jojo effect. Weer aankomen. Zelfs met rente. Zover wilde ik het niet laten komen.  Ik  ging maar een beetje voort op dezelfde weg maar werd steeds ongelukkiger.  Ging me steeds onprettiger voelen en steeds vermoeider.

Totdat ik, wegens privé omstandigheden, bezig ging met gezonde voeding. Geluk bij een ongeluk. Soms moeten dingen gaan zoals ze gaan. Heel bewust ben ik boodschappen gaan  doen. Groenten bij de groenteman, onbespoten, weinig vlees, nauwelijks suiker meer. Kortom verantwoord eten. Ik merkte al heel snel dat ik me beter ging voelen. Ik speurde het internet af, deed opleidingen en werd een ware voedingsdeskundige. Omdat onze voeding niet meer zo voedzaam is als vroeger ben ik me gaan verdiepen in supplementen. Die zijn echt van belang als aanvulling voor een gezond en evenwichtig lichaam.  Voor een stabiele hormoonbalans. Dat zorgt uiteindelijk voor een blijvend stabiel gewicht met alle gezondheidsvoordelen van dien. Sindsdien, nu een aantal jaren weer, heb ik mijn draai gevonden. Mijn systeem is in evenwicht. Ik kan nu best eens een keer ‘zondigen’ maar heb dat niet eens nodig. Ik eet wat ik wil en wat ik lekker vind. Nu weet ik inmiddels wat goed voor me is. Met ondersteuning van mijn supplementen.

  

WAT IS DAN DIE BESTE MANIER OM BLIJVEND EN GEZOND AF TE VALLEN?

Voor een blijvend  ideale gewicht  moet je wel vol kunnen houden in eerste instantie. Wanneer je systeem in balans is wordt het de gewoonste zaak van de wereld voor je. Je wilt daarbij natuurlijk wel snel resultaat zien. Dat is ook goed, dat stimuleert. En je wilt ook niet weer die sportschool in week in week uit. Wil dat zeggen dat je uiteindelijk weer alles kunt eten wat je wilt? Nee, dat  niet. Maar je hebt ook geen trek meer in die ongezonde snacks en weinig voedende voeding.  Sommige dingen moet je echter wel af leren. Suiker bv moet je vijand worden. Suiker is de basis van al onze vervelende kwaaltjes. Vermoeidheid- concentratieproblemen-huidklachten-hoofdpijn en migraine- slapeloosheid en nog veel meer. Maar zelfs ook van onze welvaartsziekten, hart/en vaatziekten-diabetes-verhoogd cholesterol en ook veel meer. Ik hoef die niet allemaal meer op te noemen want die lijken me algemeen bekend. Af en toe een keer wat suiker is helemaal niet erg maar maak er een gewoonte van om daar een gezond alternatief voor te zoeken maar gebruik die ook met mate.

 

 

In mijn gratis  rapport om gezond af te vallen krijg je meer tips, trucs en strategieën en kun je direct beginnen met het verliezen van je overtollige kilo’s zonder jezelf te verhongeren en uren in de sportschool door te brengen. Terwijl je toch (h)eerlijk kunt eten. Dat wat je graag eet.

 JE WORDT BEWUSTER, ENERGIEKER, FITTER EN JE LOOPT WEER TE STRALEN WANT WAT IS ER NU HEERLIJKER DAN JE GOED TE VOELEN.

 

 ALS JIJ TOE BENT AAN DIE LIFESTYLE CHANGE DAN VRAAG HIER MIJN GRATIS E-BOOK  AAN!

Het is eenvoudig tot te passen en heeft al miljoenen mensen geholpen wereldwijd. 

 Ga ervoor, SUCCES

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *