GEÏNTERESSEERD IN ONZE BUSINESS MOGELIJKHEDEN? EEN NIEUWE UITDAGING?

JE BENT HIER GEKOMEN OMDAT JE OPRECHT GEÏNTERESSEERD BENT NAAR DE MOGELIJKHEDEN DIE WIJ JE TE BIEDEN HEBBEN. GEÏNTERESSEERD IN EEN NIEUWE UITDAGING!

Je bent serieus op zoek naar een nieuwe uitdaging, nieuwe mogelijkheden voor een  nieuwe inkomstenbron. Allerlei redenen kunnen daarvan de oorzaak zijn. Wat jouw reden is weet ik niet maar het kan zijn da je het in je baan niet naar je zin hebt of gewoon niet meer wil blijven doen wat je nu doet.

-Misschien wil je meer financiële ruimte?

-Of maak je je zorgen over je toekomst omdat je beseft dat de zekerheid van een baan helemaal niet meer zo zeker is.

Maar ik kan me ook voorstellen dat:

 • je meer flexibele uren wil omdat je nog kleine kinderen hebt en er voor ze wil zijn en mogelijk daarom ook vanuit huis wil werken.
 • Of je hebt een prima baan met een uitstekend inkomen maar je werkt zoveel dat je niet eens tijd hebt voor je gezin of tijd vrij kan maken voor je vrienden.
 • Je wil meer vrijheid en onafhankelijkheid.

Zoveel redenen om het heft in eigen hand te nemen als de juiste oplossing zich aandient.

MOGELIJK IS ONZE OPLOSSING, DIE NIEUWE UITDAGING, OOK JOUW OPLOSSING!

Ik werk samen met en in een team. Dit team bestaat uit een hele leuke, enthousiaste, inspirerende groep mensen die allen het heft in eigen hand hebben genomen en in een zelfde traject zitten om hun leven zó in te delen qua werk, vrije tijd en inkomen zoals zij dat graag willen voor zichzelf. Dit team wordt aangestuurd door een gedreven mentor, trainer en coach. Een professional die al 18 jaar werkzaam is binnen dit bedrijf en zijn sporen meer dan verdiend heeft. Hij wil deze mensen, die allemaal met dit Netwerk Marketing business model werken, helpen om hun gewenste veranderingen te realiseren.

JE LEERT, DOOR EEN BEWEZEN WERKWIJZE, HOE JE PARTTIME (±10-12 UUR PER WEEK), IN EERSTE INSTANTIE NAAST JE HUIDIGE ACTIVITEITEN, EEN NIEUWE INKOMSTENBRON KUNT OPBOUWEN.

Als je consequent doet wat je geleerd wordt kan deze inkomstenbron zoals eerder gezegd bovengemiddeld en blijvend worden en na verloop van tijd ook een passief karakter krijgen. In geen enkele andere industrietak is de diversiteit van verschillende achtergronden en beroepsgroepen zo groot als in Netwerk Marketing. Wel zijn er duidelijke overeenkomsten tussen de mensen met wie wij samenwerken. Het zijn mensen die:

 • Geïnteresseerd zijn in mensen.
 • Zij zijn ‘open minded’ – staan open voor nieuwe dingen.
 • Zij zijn leergierig en ondernemend.
 • Het zijn teamspelers – werken graag met andere mensen samen.
 • Het zijn doorzetters.
 • Maar het zijn vooral prettige personen.

ZIE JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij werken met een van de topbedrijven in de Netwerk Marketing industrie. Maar laten we even stilstaan bij wat Netwerk Marketing wel en wat het niet is.

NETWERK MARKETING – WAT IS HET WEL EN WAT NIET

Voor de meeste mensen is het onbekend.

 • Het is een heel laagdrempelig business model en daardoor voor iedereen toegankelijk.
 • Het is geen baan. Daarom zijn de mogelijkheden zo anders.
 •  Een netwerk van mensen die een inkomen willen opbouwen; van bijverdienste tot bovengemiddeld.
 • Iedereen heeft dezelfde mogelijkheden. Je inzet bepaalt je inkomen en je wordt geholpen door ervaren mensen.
 •  De basisgedachte is het win-win-principe.
 • Geen hiërarchie. Niemand is iemands baas. Het zijn clusters van mensen die elkaar helpen.
 •  Geen piramidestructuur zoals bij een gewoon bedrijfsmodel. Werk je harder dan iemand anders dan verdien je ook meer.
 •  Beloningsstructuur: Clusteromzet-gerelateerd met een eindigheid in de verdeling want je kunt een euro niet oneindig verdelen.
 •  Het is geen verkoopactiviteit hoewel de producten en de omzet wel belangrijk zijn.
 • Het grootste deel van de omzet komt door verlegging van het inkoopkanaal van degenen die in het business model hun oplossing zien.
 • De producten zijn bovengemiddeld van kwaliteit en eigenschappen.
 • Daarom heeft iedereen ook wel een paar reguliere klanten.
 • De meeste mensen die Netwerk Marketing niet kennen, denken vaak (ten onrechte) aan traditionele verkoop.
 • Kennisoverdracht is hier een belangrijke activiteit. Een mentor zijn voor anderen. Voor deze activiteit krijgen wij (goed) betaald.

Sommige mensen hebben een (vaak, onterecht, negatief) beeld van Netwerk Marketing terwijl ze nog nooit met een professional op dit gebied hebben gesproken. Praat daarom eerst met mensen die verstand van zaken op dit gebied hebben en neem niet zomaar alles aan wat op internet verschijnt.
Netwerk Marketing is een succesvolle industrietak die wereldwijd een omzet doet van ruim $183 miljard en is niet meer weg te denken qua succes en werkgelegenheid. En een bedrijf, waarmee ik samenwerk,  dat al 40 jaar over de hele wereld een succesverhaal laat zien, heeft haar bestaansrecht ruimschoots bewezen lijkt me!
Het is een van de meest succesvolle Netwerk Marketing bedrijven en  biedt mensen die passen in ons profiel unieke mogelijkheden.

HEB JE NU DE INDRUK GEKREGEN DAT JE MET EEN BIJZONDER BEDRIJF TE MAKEN HEBT?

Daarom wil ik je, met trots, kennis laten maken met dit bedrijf dat zijn bestaansrecht al lang heeft bewezen.
Een bedrijf dat mensen in staat stelt om het heft in eigen hand te kunnen nemen en een onbezorgde toekomst te realiseren zonder hun huidige inkomstenbron op het spel te zetten.
Hoewel omzet de basis is voor inkomen, is onze activiteit geen traditionele verkoopactiviteit. Met mensen werken en kennisoverdracht – een mentor voor anderen zijn – is meer onze activiteit. Daarom is Netwerk Marketing zo anders dan wat menigeen denkt.

HOE WERKEN WIJ NU MET NETWERK MARKETING?

Professioneel!!!

Dit is een vak en voor bijna iedereen nieuw. Hoe goed je bent in je baan hangt af van hoeveel je van de inhoud weet en hoe goed je ingewerkt bent. Bij ons is dat precies hetzelfde. Wij besteden veel tijd en moeite om nieuwe collega’s binnen afzienbare tijd succesvol helpen te worden in hun nieuwe beroep van netwerkmarketeer. Je wordt begeleid door mensen met een geweldige staat van dienst. Mensen met veel ervaring die werken vanuit hun passie.

Ik heb de beslissing genomen om met Netwerk Marketing een nieuwe inkomstenbron op te bouwen en ben op zoek naar mensen die dezelfde inspiratie, motivatie en inzet hebben om aan hun verandering te willen werken. Mensen die het in hun baan niet meer naar hun zin hebben, financieel meer willen of zich zorgen maken over de toekomst. Mensen die het anders willen en een leuker leven willen hebben.

MIJN CONCRETE VRAAG NU AAN JE IS:

Wil jij die vrijheid en financiële onafhankelijkheid? Is dat belangrijk voor je? Wil je daarvoor het heft in eigen hand nemen?

Dan stel ik je voor in een persoonlijk gesprek een gedetailleerde uitleg te geven over deze bijzondere werkwijze. Of dit dan de uiteindelijke oplossing voor jou gaat zijn weten we nu nog niet. Dat zien we later.
Vul je gegevens in op het contactformulier en ik bel je voor een afspraak.

MOGELIJK IS DIT JE EERSTE STAP NAAR JE NIEUWE TOEKOMST, EEN TOEKOMST ZOALS JÍJ JE DIE WENST!      

                                                       Contactformulier